DESPRE NOI

    SimplyConstanta.ro este un proiect online ce isi propune sa promoveze cladirile reprezentative, evenimentele culturale si atractiile turistice din orasul Constanta. Evenimente, obiective si localitati din Judetul Constanta vor fi promovate de asemenea.

Ce ofera SimplyConstanta.ro

In paginile acestui site veti putea gasi articole despre o multime de subiecte. Puteti citi despre cladirile istorice si arhitectura lor, marile personalitati din toate timpurile ale orasului, sau legendele orasului. Veti gasi si articole despre istoria, vechile cetati si atractiile judetului Constanta. De asemenavet putea vedea fotografii ale diverselor obiective din oras si din intreg judetul. In plus, pe acest site veti gasi articole despre muzeele orasului Constanta (insotite de fotografii cand este posibil).

In incheiere

Datorita faptului ca site-ul nu integreaza continut Flash, SimplyConstanta.ro nu afecteaza stabilitatea sau performanta browser-ului dumneavoastra. Website-ul NU colecteaza nici un fel de informatie cu privire la activitatile dvs online. SimplyConstanta.ro este optimizat pentru uz atat pe desktop si laptop, cat si pe device-uri portabile (smartphone, tableta, etc).

SimplyConstanta este un proiect independent si nu este sustinut de nici o organizatie, institutie, companie sau sponsor.